KÖZLEMÉNY

A Közalapítvány át és továbbképzési pályázati felhívása 2015. 10. 08-től megváltozott!
Megtekintés >>>

KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY

A honvédelmi miniszter 12/2013. (VIII. 15.) HM rendelete az egyes pénzbeli, természetbeni és szociális juttatásokról, 16. § (3) bekezdése alapján 2013. augusztus 18-tól a munkaerő-piacra történő beilleszkedés és visszailleszkedés elősegítése, valamint a tovább foglalkoztatást elősegítő képzés költségéhez az Alapítvány az illetményalap 250%-át, azaz 96.625.- Ft támogatást nyújt.
Letölt >>>

KÖZLEMÉNY

Időskori biztonság

Program az időskori biztonságért, „segítség egy gombnyomásra”

Részletek >>>

Időskori biztonság

Bemutatkozunk

Az 1980-as évek végén kialakult társadalmi-politikai viszonyok és nemzetközi helyzet előrevetítették a honvédség stratégiájának megváltoztatása és ezzel az akkor még viszonylag nagy létszámú hadsereg személyi állományának csökkentése szükségességét.

Tovább >>>

Bemutatkozunk

Partnerek, támogatók

  • Honvédelmi Minisztérium
  • Honvédszakszervezet
  • Honvédségi Dolgozók Szakszervezete


Tovább >>>

Partnerek, támogatók

Alapítási
dokumentumok

A Magyar Honvédség Szociálpolitikai Alapítvány jogutódjaként a 1138/2004. (XII. 11.) Korm. számú határozatával létrehozta a Magyar Honvédség Szociálpolitikai Közalapítványt

Tovább >>>

Alapítási<br />dokumentumok


Támogassa a közalapítványt adója 1%-val! Adószám: 19637482-1-41

Támogatóink, partnereink

Honvédelmi Minisztérium
A Honvédelmi Minisztériumot Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter vezeti, aki a katonai nemzetbiztonsági szolgálatok, és a Magyar Honvédség irányítója. Az egyes szakterületek élén államtitkárok, illetve helyettes államtitkárok állnak.
Tovább >>>

Honvédszakszervezet
A Honvédszakszervezet (HOSZ) 1991. szeptember 14-én alakult meg 7 helyi egyesületből és 56 egyéni tagból, összességében mintegy 300 aktív és nyugállományú katonából Katonák Érdekvédelmi Szövetsége (KÉSZ) néven, Budapesten.
Tovább >>>

HODOSZ
Amikor 1989 tavaszán Balatonfüreden a zömmel szb-titkárokból álló hallgatóság előtt a szerző elmondta a néphadseregi szakszervezeti mozgalom történetéről szóló rövid összefoglalóját, a hatáson maga lepődött meg legjobban.
Tovább >>>

HOKOSZ
Tovább >>>

NFSZ
A Nemzeti Munkaügyi Hivatal működését a Nemzeti Munkaügyi Hivatalról és a szakmai irányítása alá tartozó szakigazgatási szervek feladat és hatásköréről szóló 323/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet szabályozza.
Tovább >>>

HKNYP

Tovább >>>